Prisgaranti og prismatch

Hos CIHA vil vi gjerne gi våre kunder den beste opplevelsen og tilbyr derfor prismatch og prisgaranti på hele vårt sortiment. Vi vil sørge for at dere får de beste prisene, slik at alle foreldre har mulighet til å bruke vår veiledning til å styrke og utvikle barns språk på en morsom og lærerik måte.

 

Hva vil det si at vi har prisgaranti? 

Det betyr at hvis vi eller en annen danskeid nettbutikk senker prisen på en vare innenfor 24 timer etter du har mottatt din ordre, så vil vi kreditere deg differansen. Det du behøver å gjøre er å sende oss en mail til info@ciha.dk med ditt ordrenummer og en skjermdump av den nedsatte vare og pris i den andre nettbutikken.

Du behøver ikke sende varen i retur til oss ved prisgaranti.

 

Hva vil det si at vi har prismatch?

Prismatch er like enkelt som det høres ut, vi matcher prisen innen ditt kjøp, hvis du ser en identisk vare billigere et annet sted på en norsk nettbutikk eller butikk. Eneste kriterier er at du må sjekke om varen er lagervare i den gjeldende butikk/nettbutikk og om det er mulig å kjøpe varen til den prisen.

Hvis du vil benytte deg av prismatch må du skrive «prismatch» i kommentarfeltet i slutten av bestillingsprosessen og sende oss dokumentasjon (link og tilbudspris) på e-post til info@ciha.no. Deretter vil vår kundeservice manuelt endre prisen, eller kontakte deg hvis det skulle være noen spørsmål.

 

Vilkår for vår prisgaranti og prismatch

Prisgarantien gjelder ikke varer i forbindelse med spesielle tilbud som kø-tilbud, Black-friday, dagstilbud, begrensede partier eller opphørssalg. Du kan benytte deg av prisgarantien i opp til 24 timer etter at du har mottatt din ordre. Vi må ha dokumentasjon for at den prisen du har funnet, i form av en skjermdump og link, samt at varen må være lagervare. Prisgarantien gis kun til norkske nettbutikker. Er du i tvil om nettbutikken er norsk, kan du se om adresse og cvr-nummer er norsk.

Ved et samlet tilbud på fler varer, vurderes prisgarantien ut ifra den samlede verdi. Prisen det sammenlignes med må være inklusiv levering.

Prisgarantien kan ikke kombineres med andre tilbud/rabattkoder som er brukt på en eksisterende ordre gjort hos oss. Vi matcher ikke eventuelle medlemstilbud. Grunnet administrasjon er den nedre grense for utbetaling av differansen i forhold til prismach på 100kr. Mindre beløp utbetales ikke.

Ved personlig samlet tilbud er det prismatch av det samlede tilbud, og ikke ut ifra online prissetting av hver enkelt vare.