Retur og bytte

Returnering og bytte

Vi har 60 dagers returrett 🙂 Det gjelder fra den dagen du fysisk mottar varen.

Kjøper du en gave hos oss så kan du sende oss en e-post til info@ciha.no, så forlenger vi din returrett uten problemer.

Du returnerer varer ved å sende oss en e-post med ditt ordrenummer og informasjon om at du returnerer din vare/varer. I tillegg må du fysisk legge med en kopi av din ordrebekreftelse eller vårt standard returskjema formulær i pakken. Det er viktig at dette gjøres, så vi kan se hvilken ordre returen tilhører.

Kjøper betaler returkostnadene til Ciha i Danmark

Hvis du har angret ditt kjøpt, kan du ikke nekte å motta varen eller la være med å hente den, uten å samtidig informer oss om at du ønsker å angre ditt kjøp. Les mer om kansellering av ordre.

Hvis du sender varer i retur til oss, så anbefaler vi at varer returneres til oss som en pakke med tracking. Husk alltid å pakke varen godt inn slik at den ikke blir ødelagt under transport, og ta vare på kvittering av forsendelse.

 

Angrerett

Returnering må skje innenfor rimelig tid og sendes 60 dager etter at du har informert oss om at du ønsker å angre ditt kjøp. Fristen er overholdt om du returnerer varene innen de 60 dagene.

Du mister din angrerett hvis du bryter forseglingen på leker med lyd eller lys. Hvis kjøpet kan angres må det ikke være brukt, slik at varens verdi faller.

Du står selv for kostnadene knyttet til returnering av varene. Du er ansvarlig for varen fra varens levering til deg og til den er tilbake på vårt lager, og ved en returnering må du derfor pakke varen forsvarlig inn.

Returvarer sendes til:

CIHA retur
Engelsholmvej 33 E
8940 Randers S
Danmark

 

Tilbakebetaling av penger

Når vi har mottatt varen i retur, refunderes kjøpsprisen til din konto innenfor få dager. Merk at du ikke får fraktkostnaden tilbake hvis du angrer på hele eller deler av ditt kjøp.

Vi tilbakebetaler beløpet uten unødvendig forsinkelser og under alle omstendigheter, senest 14 dager fra den dato vi mottok informasjon om at du angret på kjøpet. Vi kan hold refusjonen tilbake inntil vil har mottatt varene i retur, eller at du har dokumenter returen ved å sende bilde av kvittering inneholdende sporingsnummer.

Vi gjennomfører en refusjon med samme betalingsmetode som du brukte ved den opprinnelige bestilling. Du vil ikke pålegges et gebyr som følge av tilbakebetalingen.

Vi henviser dessuten til våre generelle kjøpsvilkår, hvor det er utdypende regler vedrørende returvarer og reklamasjoner.